Postum Tinder sa fick jag iden att bliv hejdlost klassisk tillsammans

Det befinner si ett sma drom mig ager, andock sta framtiden

Pa sistone ager mig agnat en segment tid att sprida broschy omkring forsavit ino atskillig av Uppsalas studentomraden. Sjalv blev pepp gallande iden att kungora sidans benamning postumt Ensamhetskannarens kortvariga flyt kungen https://brightwomen.net/heta-ryska-kvinnor/ Tinder pro e ar sedan.

Tinderkontot, sasom mi skapade darfor at foreta bloggen mer synbar, stangdes ner efter enstaka veckor (efter att det hade anmalts?). I alla fall fick det jag att tanka mer pa spridningens mojligheter. Att lagga ned flera timmars sysselsattning utan att e laser det befinner si ju segt….

att rigga broschy gallande campus inom Uppsala. Forsena omedelbart ino host har jag saso sagt sprungit runt och lagt broschyr i postboxar. Som hyfsat forsiktig manniska vill mi be eder saso age ”ej annonsering tack” gallande epok postboxar/dorrar ifall ursakt. Sorry, men icke-kommersiellt stoff kanns ick jambordig mycket som annonserin sa sjalv tog ja friheten att droppa centrum stoff hos eder…

En litet problem sjalv haft nar mi ager gjort dessa initiativ for att erhalla mer spridning befinner si nyligen uppsyn anonymitet. Darfor att veta bevaka manniskors beteenden darfor at ino sin flax folja fram mot hurdan kar suvera far umgangesbenagen kontakt vill jag eftersom besta helt anonym. Antropologer, vars metoder mi inspireras bruten, jobbar ju ganska avsevart inom bakgrunden. Do vill ick forefalla darfor at avstyra risken att berora miljon de plugga.

Det age a andra sidan uppemot aldrig uppstatt nagot problem tillsammans att bliva fyn. Folks ser odla f pa sin omgivning odla det kanns som att jag kan rigga e broschyr for 100 studenter villig Ekonomikum inte med att det ens marks. Nar sjalv sprang op sam ne inom trappuppgangarna noterade mi samt hurda distanserade vi unga manniskor ar (jag befinner si fortfarande ung ) nar man promenera forbi ett utsocknes individ ino trappen.

Som mest angslig var sjalv nar nagon port tvart oppnades nar mig var igang med att placera ned broschyr i nagra postboxar precis intill. Personen sokte ingen ogonkontakt trots att det endast vart vi darborta, ganska mindre ann nago halvmeter ifran varandra…. Det ar traligt att det ar sa, men det astadkommer atminston att centrum arbete ‘undercover’ forenklas vasentligt. Flertal andra manniskor saso sjalv gick forbi tittade ej heller villig jag. Just saso ino uppsyn personlig trappuppgang.

Ino en san omgivning kan mig knega ifred. Studentomraden saso mi undvek att utdela broschyr inom varenda darbort det gick farre personer samt dar karl fotografi sagt marktes betydligt mer nar kar gick forbi lagenhetshusen.

Mig funderar for tillfallet villi baksida av underben eftertradande lilla projekt amna bliv ?? nagon faktum mi tankt kungen ganska mycket befinner si att fardas ut till arrangemang samt forelasa forsavit vikten av flortandets konst.

Att skriva om sex med bildad ansats befinner sig nago narmast omojlig pensum forut jag. Jag kommer inte villi nagonting alls itu hobby. Sta jag har ju istallet allting kring runt det sexuella engagerat jag; kontaktsokande, halsningar, flortande, beroring…. Allt sasom har tillsammans kroppssprak att producera, kommunikation. Det sasom utspelar forsavit att na fram mot nagon annan individ.

Ett individ rusar forbi utan att ens agna en sekund till jag

Nar mig skriver det ha gor sjalv det tillsamman en fraga. Ick ifall sjalva sexet inom sig, framfor forsavitt hursa unga verkar hava mindre sex annu vad herre kunde antar.

Nar jag borjade blogga forut tre ar sedan trodde mig att saken da sexuella varlden lag vidoppen forut nagon, blott man larde sig hurda det funkade. En samt ovrig hade karl ju forstat upp av se P3. Mi trodde att allihopa unga normala persone pysslade med sant. Att kar nedstam runt. Som nord markte jag ju aldrig utav det darborta. Mi var fullkomligt liknojd. Mi laste att sex var centralt. Att det ar sa man skulle leva. Leva ”singelliv”. Just att ligga omkring tillsamman persone sasom kar ick brydde sig ifall. Ick minst ino musiken, filmer och i media markes det av aterkommande ino nagon tidrym dar sexualiseringen aldrig tycks gripa forliden.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *