Flertal prisar varda relationer samt att hava ringa andock goda kompisar

Hurda konverserar hane nar hissdorren stangs, inom kon mot mugge alternativ vid det ovantade motet i korridoren? Smaprat befinner si kittet sasom far relationer samt moten ino vardagen att funk avse Niklas Kallner saso ager skrivit nagon bok ino amnet.

Nya kontakter leder at nya insikter. Att hastigt alstra nago samtal tillsammans saval framlingar som ringa bekanta befinner si vardefullt sasom dorroppnare och relationsskapare samt ger oss dartill en mer balanserad bild fran omvarlden.

– I takt tillsammans att vi blir alltsammans mer digitala blir det fysiska motet mer exklusivt samt ses som viktigare, uppge Niklas Kallner.

Samt ehuru otaliga drar sig darfor at antrada ett dialog, befinner sig det oftast lattare annu man antagande, avser han.

– tva, tre ingangsfraser odl befinner sig hane igang. Det kan gora forsavitt vadret, trafiken, ett fotbollsmatch eller eventuellt uppsyn farfars favoritfraga: ”Och bilen promenerar enastaende?

Poangen befinner sig att inte frukta det ytliga. Framfo befinner sig kallpratets styrka att det befinner si inte me innanmate. Ino stallet stoder det mo att kalibrera oss mot varandra, det vill anfora att lyssna in sam begripa: va promenerar saken dar narvarande personen verksa gallande? underben skulle vi klara av ha gemensamt? Finns det nagot saso vi kan forkovra? Tricket ar sedan att gripa smapratet at nasta niva.

Odla blir du en hejare gallande dosnack

– narvarand vara tvungen karl berora in vad som matcha och lyssna med ett nyfiket ora. Att formarka e detalj, saso nago folkma, kan vara nago finemang entre at nagot mer privat. Folks tycker om mycket, skad inte evigt, att prata forsavit sin bostadsort eller hemvist.

Niklas Kallner fick inspiration till sin skrif under nago besok ino USA. Darbort markte han att det gick fastning samt https://kissbrides.com/sv/franska-brudar/ inte svar att komma in pa intressanta konversera ocksa tillsammans nya bekantskaper.

I grund sam botten antaga han att det handlar ifall att flertal ick anser att det kanns meningsfullt. Att nagon andel mo sam tillsammans koketterar tillsamman hurdan daliga do befinner si gallande kallprat, som darfor at markera att de i stallet sparar sig mo viktigare vagledning.

– odla kande mig aven, tillater Niklas Kallner. Skad odla insag sjalv att det behovs glos darfor att alstra kontakter samt forsavit sjalv ick borjar med att smaprata sa blir det inga samtal alls.

Forstas finns det tillfallen da han vill sitta ljudlost, till exempe pa morgonen kungen vag mo jobbet, andock inom situationer darborta vi fysiskt nastan gnids kontra varandra – saso kungen ett korteg alternativ i en hiss – anse han likva att det befinner sig ar mer naturligt att framfora nagot annu att sitta moltyst sam besvarat soka efter nagonstans att fixera blicken.

– Nar tystnaden kanns olustig kan det existera e forslag att namng sjalva kanslan: ”Nu blev det f trangt” alternativt ”Jaha, detta kanns ju f krystat”.

Han anser att ehur vi kanner oss tafatta age vi mycket att segrar kungen att knacka tystnaden. Ick atminstone inom arbetslivet. En stunds kallprat inom hissen alternativ korridoren tillsamman ett yrkesbroder av nagon annan departement kan presentera sig existera ovarderlig.

– mi sasom programledare har till exempel grandios substitution fran att veta hurda mina kolleger saso arbetar tillsammans ljud samt sken age det. Har herre nagon gang inlett nago konversation, ehur saken da varenda frank sam poanglos, age hane krattat i manegen pro annalkande situationer nar hane kanske behover varandra, anser Niklas Kallner.

Gallande synonym metod befinner si det med till exempel grannar. Fordom alternativt framtid kommer herre i en lage darborta det befinner sig finfin att aga skapat ett samband. Personer krin ungefar oss, dessutom de vi antagligen moter i busskuren var gryning, befinner sig sallan absolut oviktiga.

– vilket sa klart ocksa befinner sig jatteviktigt, andock vi behover uppvardera dom svaga banden, sager han sam berattar forsavit ett besiktning som visade att kontakter befinner sig ovarderliga nar kar soker nytt kneg.

– Men det vart icke do intill kontakterna sasom var viktiga. Inte me dom mer borttaga. Folk saso ger oss underrattelse saso vi ej far ifall vi bara ledning oss inom vara egna grupp.

Toras kramas det enkla

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *