Mi kande ingen hallfast karlek till bebisen skad det vagade

Sjalv fick vara uppsyn egna manniska

Mi sam grimas sam bo traffades som. Vi dejtade mirake markli manader sam bestamde oss ino slutet fran oktober att vi skulle bli tv. Vi bodde emedan ino olika lagenheter skada ville prova sambolivet bums sa han fragade forsavit mi ville rubba in hos honom fran 1 dec samt prova det mirakel ett kalender ar.

Jag slutade amma fullkomligt, han borjade sova hela natterna sam vi borjade exercera honom tillsamman barnvakt

Allareda 26 november odla plussade mi. Mig varje chockad. Vi hade enar varit tv oppet ino 3 veckor och var inte alls beredda villig det har. Jag berattade sta honom att jag varje draktig dit dag saso jag flyttade in. Han blev jambordig chockad saso undertecknad men vi varje nykara samt naiva sasom vi varenda odl vi bestamde vi att spar barnet. Alltsammans graviditeten gick duktig. Sjalv gick upp hejdlost jatte- i tyngd skad inte ett dyft mig reflekterade ovan enar. Jag madde bra samt sag fram emot bebisen.

Ino slutet utav juli gick vattnet samt vi reste in kungen BB. Forlossningen vart fasansfull enligt mig skad absolut oforstalld i enlighet med sjukvarden. Mi fodde grimas etta son bittida nago fredag gryning. Pa rak arm nar han kom ut lovingwomen.org GГҐ Г¶ver till denna webbplats kande mi en diskrepans inom grima och sambons forhallande. Nagot hade forandrats av en minut at ett annan. Sonen hade lite komplicerat att pusta nar han kom ut odl lakaren gick ivag tillsammans honom samt grimas sam b foljde efter. Mig var odl utmattad odl jag tankte ej villig att nagot kunde finnas fel. Jag reagerade emellertid kungen att jag missade det sasom samtliga mammor pratar om, att ringa opp saken dar nyfodda bebisen gallande brostet. Beror varmen samt lukten bruten nyfodd pa rak arm mot huden och kika bebisen leta postum brostet.

Efter 20 min kom grimas sam b tillsammans bebisen i famnen, inlindad inom nago handduk. Framst emedan fick mig flyga hurdan han sag ut. Blev fa besviken (allareda emeda borde sjalv markt av att nagot varenda mankemang gallande mitt maende) forut han vart icke odl lik varken undertecknad alternativt sambon och ej heller sa bedarande sasom mig hade hoppats. Enormt uppsvall samt fa lutande i bollen. Jag sam sonen stannade gallande BB inom 2 dagar. Sambon sov hemma forut han tyckte ej ifall sjukhusmiljon. Jag trivdes enastaende kungen BB samt hade villig stannat langre skada allihopa ville se bebisen odla mi kande en anspanning att bege hem. Antagligen hemma sa fick vi visit pa rak arm. Mig ville besta ostort skada sambons paro samt syskon ville odla villig besok. Vi fick forsta besoket postumt nagon timme samt jag fick panik. Amningen var ej verksa sam mig hade smart i kroppen plus att sjalv kande undertecknad hejdlost ofrasch. Kraftig mest samt hoppades villig att sonen skulle knoppa mirakel samtliga besoken. Det gjorde han sasom flax vart.

Forsta veckorna flot villig saso inom en dimma. Mi fick fa babyblues etta veckan saso samtliga sa varje vanligtvis. Jag grat at alltsammans. Nar sambon ick hjalpte mot, nar sonen inte sov, nar sjalv ej fick duscha ifred. Kande mej odl otroligt last sam tankte atskillig gangen ”vad djavul inneha vi gjort?”. Kande san hallfast avund till samtliga barnfria sasom kunde producera hur sa do ville utan att tarv justera sig postum nagon nyfodd.

Veckorna gick andock babybluesen gick ick over. mi ej medgiva stav en, inte ens for sambon. Jag skot ifran undertecknad mina gamla kompisa samt sokte bara kontakt tillsammans andra nyblivna mammor. Jag ville inte ha uppsyn at pa vistelse med risk for att tarva ge d for dom.

Mig borjade forsta att mi hade fatt nagon missmo nar det hade vandra 6 manader och mi kande undertecknad inte fryntlig. Utat fason varje mi gladlynt och lycklig. Pa insidan grat mig itu radsla samt samvetskva. Sjalv gick ick ned mina mammakilon och kande ja oattraktiv. Jag var ick jamstalld pigg samt bra saso andra mammor och mig kande mig bestamt inte jamstalld valsignad over bebisen saso andra mammor verkade foreta. Dessa emotioner forsvann fasten precis hastigt nar sonen blev 7-8 manader.

Plotsligt blev sjalv ohejdad igen! Sonen var inte likadan avhangig ja och grima kropp langre. Bade jag och sambon borjade beror samspel ino tillvaron igen och blev som nykara.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *